Why why why?

Kom å fundera på en till sån där sak som man egentligen inte borde lägga ner någon större energi på om man hade något till liv. Men jag orka inte släppa det iaf.

Det hela startade på fysiklektionen imorse, har iofs reflekterat över det förut också men va först nu som ja verkligen börja funder över det. Personen i fråga(tänker inte nämna några namn sandra, du behöver inte va orolig), har en mp3-spelare där hon behållt den där lilla plastskyddsfliken på i typ 2 år. No offense, men ja förstår inte varför så länge. Har sett flera andra som också haft kvar den hur länge som helst. Visst till att börja med så vill man ju att det man köpt ska vara snyggt och så, men efter 2 år när själva fliken är helt sönderrepad och man ändå inte ser något, varför inte ta bort den? Skall produkten ifråga "sparas" till något oerhört viktigt tillfälle där man vill att den ska vara i toppskick, eller är det bara för sakens skull som den ska sitta kvar? Är man rädd för att den ska repas, vilket inte kan bli så mycket värre ändå eftersom själva fliken redan är helt schleta...

Jag vet inte...

Samma sak med morfar som på sin bil behållit plastöverdragsskydden på trösklarna till bilen, varför? Klart man vill att grejjerna ska vara i toppskick, men man köper väl en sak för att använda den... självklart är en bil värd mer om den vårdats, men en mobil, vem vill köpa en begagnad mobil? Själv skulle jag aldrig behålla fliken på.

Skall tilläggas att jag då förbrukat rätt många mobiltelefoner...

...och mp3-spelare...

kanske får sålla mig till skaran och köra med plastflik!

Ny grupp på facebook snart, "Med plastfliken in i morgondagens Svensson-samhälle"

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja har faktiskt bara haft den i 1 år!



HAHA!

2008-12-09 @ 20:22:01
Postat av: Victor

Det blir både roligare och låter häftigare om man överdriver;)

2008-12-09 @ 21:41:55
URL: http://victr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0